Aanpassen van je persoonsgegevens

Volgen

Om je persoonsgegevens te veranderen kan je rechtsboven in de hoek van het scherm op je profiel klikken.

Klik op 'Wijzig gegevens' om je gegevens te veranderen.

Je krijgt vervolgens een venster te zien waar je je e-mailadres, naam, taal, telefoonnummer, profielsfoto en wachtwoord kunt veranderen.

Als je tevreden bent met de aanpassingen die je hebt aangebracht, klik dan op 'Opslaan' om deze door te voeren.

Let op! Het e-mailadres dat je invult in het venster is ook het e-mailadres waarop je notificaties, en wachtwoord reset links naar toe worden gestuurd. Het is dus belangrijk dat je een valide e-mailadres opgeeft.