TrainTool-site onbereikbaar via Apple Safari (Safari kan deze pagina niet openen / Safari can't open the page )

Volgen

Het kan voorkomen dat de TrainTool-website niet kan worden bezocht wanneer je gebruik maakt van de Apple Safari browser. Je krijgt dan bijvoorbeeld de volgende foutmelding, of een melding die hierop lijkt: "Safari kan deze pagina niet openen" of "Safari can't open the page"

Deze foutcode wordt vaak gegenereerd als de Safari browser niet up-to-date is. Het updaten van je browser verhelpt dit probleem. Volg de stappen in deze link om je Safari browser te updaten.

Nadat de update is voltooid, kan je de Traintool website weer bezoeken. Lukt dit niet, of heb je andere vragen? neem dan contact op met onze supportafdeling.