Traintool site onbereikbaar via Apple Safari browser ( Safari kan deze pagina niet openen / Safari can't open the page )

Volgen

Het kan voorkomen dat de Traintool website niet kan worden bezocht wanneer u gebruik maakt van de Apple Safari browser en de volgende foutmelding krijgt of één die hierop lijkt (zie ook onderstaand scherm): "Safari kan deze pagina niet openen" of "Safari can't open the page"

Deze foutcode wordt vaak gegenereerd als uw Apple Safari browser niet up-to-date is. Het updaten van uw browser verhelpt dit probleem. Volg de stappen in deze link om uw Apple Safari browser te updaten.

Nadat u de browser update heeft voltooid, zou u de TrainTool website weer moeten kunnen bezoeken. Lukt dit niet, of heeft u nog andere vragen, neem dan contact op met onze supportafdeling.