Traintool site onbereikbaar via Google Chrome browser ( Error 113 net:: ERR SSL VERSION OR CIPHER MISMATCH )

Volgen

Het kan voorkomen dat de Traintool website niet kan worden bezocht wanneer u gebruik maakt van de Google Chrome browser en de volgende foutmelding krijgt of één die hierop lijkt (zie ook onderstaand scherm):Error 113 (net::ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH): unknown error

Deze foutcode wordt vaak gegenereerd als uw Google Chrome browser niet up-to-date is. Het updaten van uw browser verhelpt dit probleem. Volg de stappen in deze link om uw Google Chrome browser te updaten.

Nadat u de browser update heeft voltooid, zou u de TrainTool website weer moeten kunnen bezoeken. Lukt dit niet, of heeft u nog andere vragen, neem dan contact op met onze supportafdeling.