Traintool site onbereikbaar via Mozilla Firefox browser ( ssl error no cypher overlap )

Volgen

Het kan voorkomen dat de Traintool website niet kan worden bezocht wanneer u gebruik maakt van de Mozilla Firefox browser en de volgende foutmelding krijgt of één die hierop lijkt (zie ook onderstaand scherm): ssl_error_no_cypher_overlap

Deze foutcode wordt vaak gegenereerd als uw Mozilla Firefox browser niet up-to-date is. Het updaten van uw browser verhelpt dit probleem. Volg de stappen in deze link om uw Mozilla Firefox browser te updaten.

Nadat u de browser update heeft voltooid, zou u de TrainTool website weer moeten kunnen bezoeken. Lukt dit niet, of heeft u nog andere vragen, neem dan contact op met onze supportafdeling.