Deelnemers aan een coach koppelen

Volgen

Om te zorgen dat de deelnemers feedback en/of beoordelingen van een coach kunnen ontvangen, moet de coach eerst aan de deelnemer gekoppeld worden.

Koppel een coach aan een deelnemer

• Ga naar het betreffende programma.
  • Klik op het tabje Deelnemers.
  • Selecteer de gewenste deelnemer(s) en klik op Coach toewijzen.
  • Selecteer nu de gewenste coach.

De opgeslagen antwoorden van de deelnemers op de Role Plays die ingesteld zijn als 'coachbaar' (zie hier voor meer informatie), komen nu automatisch terecht bij de ingestelde coach voor feedback.

Mocht de coach nog niet zijn aangemaakt, volg dan de volgende stappen:

• Ga naar het hoofdtabblad Account, klik op het tabje Gebruikers.
  • Klik nu rechtsboven op Nieuwe gebruiker.
  • Vul vervolgens het e-mailadres van de coach in en selecteer in de regel 'Rollen' coach. Klik vervolgens op Opslaan.