Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Volgen

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je snel en makkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Stap 1: Druk op "wachtwoord vergeten?"

Stap 2: Vul je e-mailadres in (waarmee je bent geregistreerd bij TrainTool). Er wordt nu een mail gestuurd naar dit e-mailadres met instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Stap 3: Voer de stappen uit in de mail die je zojuist hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Computer

Stap 1: Volg deze link

Stap 2:Vul je e-mailadres in (waarmee je bent geregistreerd bij TrainTool). Er wordt nu een mail gestuurd naar dit e-mailadres met instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Stap 3: Voer de stappen uit in de mail die je zojuist hebt ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.