De app autorisatie/toestemming geven

Hoe train je?

iOS (iPhone/iPad) Android

iOS (iPhone/iPad)

Om alle functies van de app volledig te benutten heeft de app bepaalde autorisaties nodig van de telefoon.

Volg de volgende stappen:

1. Open de instellingen van uw iOS-apparaat

2. Scroll naar beneden tot u TrainTool ziet

Scroll naar beneden

3. Druk op TrainTool

4. Als u geen toestemming heeft dan ziet u dit scherm

5. Om toestemming te verkrijgen druk op de aangegeven balkjes

6. Zo zou het scherm er nu uit moeten zien

U kunt nu de app starten en gebruiken

Android

Om volledig gebruik te maken van TrainTool heeft de app toestemming nodig op het mobiele systeem.

U kunt traintool toestemming geven via twee manieren:
1. via de settings/instellingen van uw telefoon
2. in de app zelf (eerste gebruik app)

Manier 1:

Ga naar autorisatie-instellingen d.m.v deze stappen:

1. Druk op settings/instellingen

2. Druk op Apps

3. Druk op TrainTool

4. Druk op Permissions of Toestemming

5. Sleep of druk op de balkjes zodat ze groen worden en de toestemming is gegeven

Als u de stappen juist heeft uitgevoerd zou de app alle permissies moeten hebben die nodig zijn.

Manier 2:

1. Open de TrainTool App

2. Open de training of het programma dat u wilt volgen, wanneer er autorisaties nodig zijn worden die gevraagd
3. Klik op Allow of Toestemming geven, als deze opties niet verschijnen ga dan naar manier 1.

De TrainTool app zou nu alle toestemming moeten hebben die nodig is, als er nog steeds meldingen komen dat de App niet de juiste toestemming heeft ga dan naar manier 1.