De app opnieuw opstarten

Volgen

Als je problemen ondervindt tijdens het gebruik van de app, probeer dan eerst de app helemaal af te sluiten en opnieuw te starten. Dat doe je op de volgende manier:

Hoe train je?

iOS (iPhone/iPad) Android

iOS (iPhone/iPad)

1. Klik twee keer snel achter elkaar op de knop onderaan je iPhone/iPad. U krijgt een uitgezoomd beeld van de app te zien.

2. Sleep het TrainTool-scherm naar boven (het scherm uit). Als het goed is verdwijnt de app nu uit het overzicht. U kunt de app nu opnieuw opstarten met het icoon op het startscherm.

3. U krijgt het opnieuw opstarten van de app te zien.

Android

1. Tap rechtsonder op de tablet of telefoon (Let op: bij sommige modellen zit deze knop links).

2. Tap op het kruisje of versleep het Traintool venster naar links of rechts; de app is nu afgesloten.

3. Vind het TrainTool icoon en start de app opnieuw op. U krijgt als het goed is het opnieuw opstarten van de app te zien.