De app opnieuw opstarten

Volgen

Als je problemen ondervindt tijdens het gebruik van de app, probeer dan eerst de app helemaal af te sluiten en opnieuw te starten. Dat doe je op de volgende manier:

Hoe train je?

iOS (iPhone/iPad) Android

iOS (iPhone/iPad)

1. Klik twee keer snel achter elkaar op de knop onderaan je iPhone/iPad. Het onderstaande scherm verschijnt.

2. Sleep het TrainTool-scherm naar boven (het scherm uit). Als het goed is verdwijnt de app nu uit het overzicht en je ziet zoiets als hieronder.

3. Klik in het midden van je scherm en klik dan op het TrainTool-icoontje om de app opnieuw te starten!

Android

1. Tap rechtsonder op de tablet of telefoon.

(Let op: bij sommige modellen zit deze knop links.)

2. Tap op het kruisje.

3. Vind de TrainTool en start hem opnieuw.