Wat ziet een deelnemer bij meerdere actieve programma's?

Volgen

Volgt een deelnemer meerdere programma's tegelijk dan kan hij wisselen tussen de programma's. Op de Home pagina van de deelnemer ziet hij alle programma's waar hij aan mee doet:

Het cijfer achter Vandaag geeft aan hoeveel oefeningen er op dit moment klaar staan in het programma

Op de Tijdlijn staan alle oefeningen die de deelnemer eerder heeft gemaakt. Ook staan hier feedbackverzoeken van andere deelnemers en ontvangen feedback.

De deelnemer kan ieder moment terug naar deze pagina door linksboven op het TrainTool logo te klikken.

De deelnemer kan snel wisselen tussen programma's door op de menu knoppen (3 streepjes) te klikken:

app

In de app krijg de deelnemer alle actieve programma's te zien:

De deelnemer kan altijd snel wisselen naar een ander programma door op menuknop (drie streepjes) te klikken en vervolgens op Home