Een nulmeting doen

App

Een nulmeting herken je aan de donkergele balk onderaan de Role Play.
Een belangrijk verschil tussen een nulmeting en ''normale'' Role Play, is het aantal pogingen dat je kunt doen: Dat zijn er twee.
Als je je eerste reactie hebt opgenomen, kun je je opname bekijken, insturen of opnieuw doen.
Als je klikt op Opnieuw kun je je Role Play nog één keer doen, en wordt deze tweede poging automatisch je definitieve versie.

Soms bestaat een nulmeting uit één Role Play, soms uit meerdere. Aan het aantal bolletjes onder de Role Play en het aantal taken dat achter de knop Vandaag staat, kun je zien uit hoeveel Role Plays de nulmeting bestaat.

Ben je klaar met je nulmeting en wordt je door een coach beoordeeld?
Hij of zij zal je opname(s) bekijken en van feedback voorzien.
Je kunt niet slagen of zakken voor een nulmeting, deze is alleen bedoeld om in kaart te brengen wat je al heel goed afgaat en waar nog ruimte is voor verbetering.

Ben je klaar met je nulmeting en beoordeel je jezelf?
Nadat je je opname definitief hebt gemaakt, kun je jezelf beoordelen door de beoordelingsvragen aan te vinken die je in je opname terugziet.

Als je alle Role Plays hebt gedaan en beoordeeld, verschijnt jouw totaalscore voor deze nulmeting.

Wil je weten hoe je per vaardigheid hebt gescoord, klik dan op Bekijk je skills.
Je komt dan op je Skills-pagina terecht. Door te klikken op een skill 'klapt deze uit' en kun je zien waaruit de score is opgebouwd.

Computer/laptop

Een nulmeting herken je aan de donkergele balk bovenaan de Role Play.
Een belangrijk verschil tussen een nulmeting en ''normale'' Role Play, is het aantal pogingen dat je kunt doen: Dat zijn er twee.
Als je je eerste reactie hebt opgenomen, kun je je opname bekijken, insturen of opnieuw doen.
Als je klikt op Opnieuw kun je je Role Play nog één keer doen, en wordt deze tweede poging automatisch je definitieve versie.

Soms bestaat een nulmeting uit één Role Play, soms uit meerdere. Aan het aantal bolletjes onder de Role Play en het aantal taken dat achter de knop Vandaag staat, kun je zien uit hoeveel Role Plays de nulmeting bestaat.

Ben je klaar met je nulmeting en wordt je door een coach beoordeeld?
Hij of zij zal je opname(s) bekijken en van feedback voorzien.
Je kunt niet slagen of zakken voor een nulmeting, deze is alleen bedoeld om in kaart te brengen wat je al heel goed afgaat en waar nog ruimte is voor verbetering.

Ben je klaar met je nulmeting en beoordeel je jezelf?
Nadat je je opname definitief hebt gemaakt, kun je jezelf beoordelen door de beoordelingsvragen aan te vinken die je in je opname terugziet.

Als je alle Role Plays hebt gedaan en beoordeeld, verschijnt jouw totaalscore voor deze nulmeting.

Wil je weten hoe je per vaardigheid hebt gescoord, klik dan op Bekijk je skills.
Je komt dan op je Skills-pagina terecht. Door te klikken op een skill 'klapt deze uit' en kun je zien waaruit de score is opgebouwd.