Vrienden

App

Klik linksboven om naar het menu te gaan.

Klik op Vrienden.

Nu verschijnt het overzicht van je vrienden: Personen aan wie je feedback kunt vragen. Vaak zullen dit collega's zijn, maar het is ook mogelijk feedback te vragen aan bijvoorbeeld familieleden of kennissen.
Als je nog geen vrienden hebt toegevoegd, ziet je scherm er als volgt uit:

Als je vervolgens klikt op Vriend toevoegen, kom je bij een volgend scherm, waar je dat kunt regelen.
Heb je hulp nodig bij het toevoegen van vrienden, ga dan naar de pagina Feedback vragen aan Vrienden.

Computer/laptop

Via de knop Vrienden kom je bij het overzicht van je vrienden: Personen aan wie je feedback kunt vragen. Vaak zullen dit collega's zijn, maar het is ook mogelijk feedback te vragen aan bijvoorbeeld familieleden of kennissen.
Als je nog geen vrienden hebt toegevoegd, ziet deze pagina er als volgt uit:

Als je vervolgens klikt op +Vriend toevoegen, kom je bij een volgende pagina, waar je dat kunt regelen.
Heb je hulp nodig bij het toevoegen van vrienden, ga dan naar de pagina Feedback vragen aan Vrienden.