Tijdlijn

Op je Tijdlijn vind je:
Alle Role Plays die je hebt gedaan, feedback die je hebt gekregen van je collega's of je coach, een verzoek om een collega feedback te geven en eventueel de uitslag van een beginmeting of eindmeting.
Als je bijvoorbeeld klikt op Bekijk je antwoord, kun je je opname en je eigen beoordeling nog eens terugzien.

Wanneer een nieuwe gebeurtenis heeft plaatsgevonden (je hebt bijvoorbeeld een Role Play afgerond of feedback van een vriend ontvangen), wordt dit weergegeven door middel van een roze ''bullet'' met een cijfer erin. Dit verschijnt achter de knop Tijdlijn. Het cijfer geeft aan hoeveel nieuwe gebeurtenissen er zijn.

Als je vanuit je Tijdlijn vervolgens weer teruggaat naar Vandaag, zie je dat het cijfer achter de knop Tijdlijn verdwenen is. Je hebt de nieuwe ''gebeurtenissen'' immers al bekeken.