Vandaag

Volgen

Als je in een programma zit heb je een pagina met de naam Vandaag. Op deze pagina staan de oefeningen die je op dit moment kunt maken.

Al het de eerste keer is dat je met TrainTool werkt krijg je de Even Wennen oefening. De bedoeling is dat je dit programma doorloopt. Doe je dat niet, dan zal de wenoefening iedere keer vooraan blijven verschijnen op je Vandaag-pagina.

Heb je de wenoefeningen volbracht, dan zie je bij Vandaag de Role Plays die voor je open staan.
Aan het cijfer achter de knop Vandaag zie je hoeveel Role Plays er voor je klaarstaan.

Met de pijltjestoetsen rechts en links in het scherm kun je door de Role Plays heen bladeren. Dit kun je ook doen met de bolletjes onderin. In de App kun je de Role Play naar links en rechts swipen.
Let op: Als je een Role Play overslaat, zal deze iedere keer dat je naar Vandaag gaat, vooraan blijven staan.

Als er geen Role Plays meer voor je openstaan, staat er geen cijfer meer achter de knop Vandaag.
De pagina Vandaag ziet er dan als volgt uit: