Webcam of microfoon/camera instellen

Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser.
TrainTool werkt het beste met deze browsers.

De eerste keer dat je inlogt, zal je gevraagd worden om je webcam of microfoon en camera in te stellen. Deze heb je nodig om opnames te maken.

Wanneer je het programma start zal er een automatische pop-up verschijnen. Dat ziet er zo uit:

Klik op Toestaan/Allow.

Nu zie je het volgende scherm:

Vink Toestaan/Allow en Onthoud/Remember aan en klik daarna op Sluiten/Close.

Dan kom je bij het volgende scherm:

Controleer je microfoon. Beweegt de groene balk niet? Probeer dan een andere microfoon te selecteren. Het is soms nodig ze allemaal even te proberen.

Klik op Ok, verder gaan.

Nu kun je je camera controleren op het volgende scherm:

Als je meerdere camera's hebt, kan je hier selecteren welke je wil gebruiken.

Klik nog een keer op Ok, verder gaan.

Je kunt nu beginnen!