Terugvinden van feedback van vrienden

Volgen

Terugvinden van feedback van vrienden

App

Open de app. Je komt automatisch terecht op het scherm Vandaag. Klik op de knop Tijdlijn.
Je herkent ontvangen feedback aan het roze tekstballonnetje. Klik op deze gebeurtenis.

Nu ben je op het scherm waar je jouw Role Play nog eens kunt bekijken, je eigen beoordeling kunt terugzien en de feedback kunt lezen die je hebt gekregen van je vriend(en). Vrienden beoordelen jouw opname op basis van dezelfde criteria als waar je jezelf op hebt beoordeeld.

Computer/laptop

Login op TrainTool. Je komt automatisch terecht op de pagina Jouw programma's. Klik op het programma waar je in wilt. Je komt dan in op het Overzicht pagina.
Je herkent ontvangen feedback aan het roze bolletje met daarin een getal dat wijst op de hoeveelheid ongelezen feedback. Klik op Feedback om de pagina te komen met de feedback.

Nu ben je op de Feedback pagina waar alle feedback die je ontvangen hebt, staan weergegeven. De in roze dik gedrukte letters en het roze bolletje met het tekstballonnetje wijzen op ongelezen feedback. Klik op Bekijk feedback om de feedback te lezen.

Hier kun je de oefening en jouw antwoord nog eens bekijken. Daarnaast kun je de feedback teruglezen die je hebt gekregen van je vriend(en). Vrienden beoordelen jouw opname op basis van dezelfde criteria als waar je jezelf op hebt beoordeeld.