Terugvinden van feedback van vrienden

Volgen

Terugvinden van feedback van vrienden

App

Open de app. Je komt automatisch terecht op het scherm Vandaag. Klik op de knop Tijdlijn.
Je herkent ontvangen feedback aan het roze tekstballonnetje. Klik op deze gebeurtenis.

Nu ben je op het scherm waar je jouw Role Play nog eens kunt bekijken, je eigen beoordeling kunt terugzien en de feedback kunt lezen die je hebt gekregen van je vriend(en). Vrienden beoordelen jouw opname op basis van dezelfde criteria als waar je jezelf op hebt beoordeeld.

Computer/laptop

Login op TrainTool. Je komt automatisch terecht op de pagina Vandaag. Klik op de knop Tijdlijn.
Je herkent ontvangen feedback aan het roze spreekballonnetje. Klik op Bekijk feedback.

Nu ben je op de pagina waar je jouw Role Play nog eens kunt bekijken, je eigen beoordeling kunt terugzien en de feedback kunt lezen die je hebt gekregen van je vriend(en). Vrienden beoordelen jouw opname op basis van dezelfde criteria als waar je jezelf op hebt beoordeeld.