Een eindmeting doen

App

De eindmeting is voorzien van een donkergele balk onderaan de Role Play.

In de eindmeting krijg je de kans om te laten zien wat je geleerd hebt tijdens het oefenen met de Role Plays uit het programma.
Een belangrijk verschil tussen een eindmeting en ''normale'' Role Play, is het aantal pogingen dat je kunt doen: Dat zijn er twee.
Als je je eerste reactie hebt opgenomen, kun je je opname bekijken, insturen of opnieuw doen.
Als je klikt op Opnieuw kun je je Role Play nog één keer doen, en wordt deze tweede poging automatisch je definitieve versie.

Soms bestaat een eindmeting uit 1 Role Play, maar vaak uit meerdere. Zowel aan het aantal bolletjes onder de Role Play, als het aantal taken achter de knop Vandaag, kun je zien uit hoeveel Role Plays de eindmeting bestaat.

Ben je klaar met je eindmeting en wordt je door een coach beoordeeld?
Hij of zij zal je opname(s) bekijken en van feedback voorzien.

Ben je klaar met je eindmeting en beoordeel je jezelf?
Nadat je je opname definitief hebt gemaakt, kun je jezelf beoordelen door de beoordelingsvragen aan te vinken die je in je opname terugziet.

Als je alle Role Plays hebt gedaan en beoordeeld, verschijnt jouw totaalscore voor deze eindmeting.

In het beste geval staat er ''Je hebt het gehaald'', zoals hierboven.
Het kan ook zijn dat je score te laag is en je de eindmeting helaas niet hebt gehaald.
Je scherm ziet er dan zo uit:

Meer informatie over de berekening van je score vind je op de pagina Scoreberekening

Wil je weten hoe je per vaardigheid hebt gescoord, klik dan op Bekijk je skills.
Je komt dan op je Skills-pagina terecht. Door te klikken op een skill 'klapt deze uit' en kun je zien waaruit de score is opgebouwd.

In het geval je ook een nulmeting hebt gedaan:
Zodra je je score ontvangt kun je, door deze te vergelijken met de score van je nulmeting, zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt.

Computer/laptop

De eindmeting is voorzien van een donkergele balk bovenaan de Role Play.

In de eindmeting krijg je de kans om te laten zien wat je geleerd hebt tijdens het oefenen met de Role Plays uit het programma.
Een belangrijk verschil tussen een eindmeting en ''normale'' Role Play, is het aantal pogingen dat je kunt doen: Dat zijn er twee.
Als je je eerste reactie hebt opgenomen, kun je je opname bekijken, insturen of opnieuw doen.
Als je klikt op Opnieuw kun je je Role Play nog één keer doen, en wordt deze tweede poging automatisch je definitieve versie.

Soms bestaat een eindmeting uit 1 Role Play, maar vaak uit meerdere. Zowel aan het aantal bolletjes onder de Role Play, als het aantal taken achter de knop Vandaag, kun je zien uit hoeveel Role Plays de eindmeting bestaat.

Ben je klaar met je eindmeting en wordt je door een coach beoordeeld?
Hij of zij zal je opname(s) bekijken en van feedback voorzien.

Ben je klaar met je eindmeting en beoordeel je jezelf?
Nadat je je opname definitief hebt gemaakt, kun je jezelf beoordelen door de beoordelingsvragen aan te vinken die je in je opname terugziet.

Als je alle Role Plays hebt gedaan en beoordeeld, verschijnt jouw totaalscore voor deze eindmeting.

Meer informatie over de berekening van je score vind je op de pagina Scoreberekening

Wil je weten hoe je per vaardigheid hebt gescoord, klik dan op Bekijk je skills.
Je komt dan op je Skills-pagina terecht. Door te klikken op een skill 'klapt deze uit' en kun je zien waaruit de score is opgebouwd.

In het geval je ook een nulmeting hebt gedaan:
Zodra je je score ontvangt kun je, door deze te vergelijken met de score van je nulmeting, zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt.