E-mails en notificaties

Volgen

Als je de app gebruikt zullen een aantal berichten als 'push notificatie' verstuurd worden direct naar de smartphone of tablet. Zo niet, dan worden de berichten per mail verstuurd.

Wat Wanneer Moment Inhoud (indicatie)

Push notificatie?

Nieuwe gebruiker

Als een deelnemer wordt toegevoegd aan account. Als een nieuwe deelnemer wordt toegevoegd aan een programma en gelanceerd.

Direct

Welkom bij TrainTool! Je bent uitgenodigd om een training te volgen.

Klik hier om me te doen

Nee

Nieuw programma Als een programma wordt gelanceerd voor een deelnemer.  Direct Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee
Herinnering om te starten met een nieuw programma 3 en 14 dagen na het sturen van de uitnodiging als deze nog niet is beantwoord   Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee

Nieuwe Role Plays

/ reminder

Als nieuwe Role Plays beschikbaar komen of Role Plays in te halen zijn (ook als deelnemer niet gestart is).

Binnen een uur nadat de Role Play beschikbaar is

/ nadat een Role Play een week klaar staat

Dit is jouw wekelijkse update over de voortgang van je Role Plays in TrainTool.

- Er zijn # nieuwe Role Plays beschikbaar

- # Role Plays wachten op een antwoord

- De deadline voor het geven van een antwoord

Ja

Feedback gevraagd Als een vriend feedback vraagt.  Direct #NAAM vraagt om jouw feedback. Klik op onderstaande link of afbeelding om #NAAMs video of antwoord te bekijken. Ja
 Feedback ontvangen Als een deelnemer feedback ontvangt van een vriend of coach.  Direct #NAAM heeft feedback gegeven op #TITEL_ROLE_PLAY. Ja