Feedback geven aan vrienden

Volgen

Feedback geven aan vrienden

App

Als een collega feedback van jou wil ontvangen, krijg je een notificatie met het verzoek feedback te geven.

Ook verschijnt er een melding op je Tijdlijn. Je herkent dit aan het roze tekstballonnetje met drie puntjes erin. Klik op de gebeurtenis om deze te openen.

Bekijk de opname van je collega door op de video te klikken.
Vink daarna de punten aan die jij terugziet in de opname.
Typ, als je dat fijn vindt, nog wat extra uitleg over je feedback in het typvak.
Klik op Feedback versturen als je klaar bent.

Klik op OK

Computer/laptop

Als een collega feedback van jou wil ontvangen, krijg je een e-mail met het verzoek feedback te geven.
Zoals je in de e-mail leest zijn er twee opties om bij de opname van je collega te komen en hem of haar feedback te geven; klik op de knop Geef feedback of klik op de link / kopieer de link in je browser.

Je komt nu terecht op de volgende pagina:

Als je naar onder scrollt kun je de video van je vriend bekijken.
Door nog verder naar onder te scrollen kun je feedback geven. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Vink de punten aan die je terugziet, geef eventuele extra tips in het typvak daaronder en klik dan op Opslaan.