Inschrijven voor een programma via een publieke link

Volgen

TrainTool biedt ook de mogelijkheid om deelnemers in te schrijven via een specifieke link. Deze link wordt ook wel 'publieke pagina' genoemd. De stappen die je hiervoor kunt volgen zijn de volgende:

1. Ga naar een programma en klik op Bewerken.

2. Scroll naar beneden, hier vind je verschillende instellingen:

Vink Inschrijven via publieke pagina aan. Vergeet niet op Opslaan te drukken!

3. Er is nu een openbare pagina aangemaakt.

In dit voorbeeld is die link https://go.traintool.com/go/08902e. Als deze link vervolgens gedeeld wordt met mensen, kunnen zij hierop klikken en zijn dan direct ingeschreven voor die cursus!