Referentiemateriaal uploaden

Volgen

In sommige gevallen is het handig om extra informatie toe te voegen aan een programma. TrainTool biedt hiervoor twee opties aan: een link naar een externe website en het toevoegen van een PDF.

Ga allereerst naar de introductie van het programma, en klik daar op het potloodje om te bewerken.

Scroll nu naar onder, tot de tekst ''Bijlagen'' verschijnt. Klik hier op het driehoekje om de opties zichtbaar te maken.
Door te klikken in het vak Titel kun je de naam van de bijlage invoeren.
Klik vervolgens op URL wanneer je een linkje naar een webpagina wilt toevoegen, of op Bestand kiezen wanneer je een document wilt toevoegen.

Wanneer je met succes een bestand hebt toegevoegd, ziet dit er als volgt uit:

Door op het rode kruisje (achter het bestand) te klikken, kan de bijlage weer verwijderd worden.