Toestemming geven voor camera of microfoon

Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser.
TrainTool werkt het beste met deze browsers.

Soms is het nodig om de browser toestemming te geven voor de microfoon of camera. Het hangt af van de browser hoe dat precies gaat, maar meestal kun je dit instellen in de adresbalk.

- Google Chrome

- Firefox

Voor een andere browser klik hier

Google Chrome

1. Ga naar een pagina in de training waar een webcamoefening is.
  2. Klik op de camera in de adresbalk. Zie je geen camera, geef dan eerst toestemming dat TrainTool de camera mag gebruiken:
    1. Klik op Veilig of Secured
    2. Verander de instellingen van de camera in microfoon naar Altijd toestaan op deze sitePasted_image_at_2017_10_04_03_12_PM.png
  3. Selecteer Toestaan of Allow

4. Herlaad de pagina.
  5. Update Chrome naar de laatste versie

Firefox

1. Ga naar een pagina in de training waar een webcamoefening is.
  2. Klik op de camera in de adresbalk.
  3. Klik op "Share Selected Devices"

4. Update Firefox naar de laatste versie

Flash

1. Probeer je webcam opnieuw te configureren door op het tandwiel-icoon rechts bovenaan de webcamoefening te klikken.

2. Sta Flash toe en sluit het scherm.