De oefening blijft laden, er gebeurt niks (Flash niet gevonden)

Volgen
Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser. Deze browsers maken namelijk gebruik van HTML5, waardoor Flash Player niet meer nodig is.

Het kan voorkomen dat de oefening van een Role Play blijft laden, dan ziet u dit scherm

Omdat TrainTool Adobe Flash Player nodig heeft om te kunnen werken, ziet u deze melding op het moment dat u dit niet geïnstalleerd heeft. U kun het volgende doen om dit te verhelpen:

• Gebruik Google Chrome of Firefox. In deze twee browsers gebruiken we geen Flash meer.
  • Installeer de gratis plug-in van Adobe
  • Installeer de TrainTool app op uw smartphone of tablet

Flash toestaan in de browser

Soms is Flash wel geïnstalleerd, maar uitgezet in de browser. In elke browser werkt dit net iets anders. Klik hieronder op de browser die je gebruikt om de juiste instructies te krijgen.

- Internet explorer

- Edge

- Safari

Website toestaan in Flash

Als je problemen hebt met het geven van toestemming binnen de TrainTool camera en microfoon setup, dan is er een oplossing: je globale permissies aanpassen.

Ga naar de Adobe Flash Player Settings Manager. Hier kan je de permissies voor de Flash Player beheren.

Zoek in de lijst van Visited Websites naar traintool.com. Klik op de regel waar traintool.com staat (de tekst voor traintool.com moet het subdomein zijn wat je gebruikt, in dit voorbeeld is dit test.traintool.com)

De privacyinstellingsopties worden nu gekleurd in plaats van grijs, en je kan je privacyinstelling kiezen voor dit domein. Klik op 'Always allow'.

Zodra je op 'Always allow' klikt, verandert het icoon in de "Visited Websites"-lijst naar een groen vinkje.

Je kan nu deze pagina sluiten.

Ververs TrainTool in je browser.