3. Coach-feedback instellen

Volgen

Wanneer je wil dat bepaalde Role Plays door de coach van feedback kan worden voorzien ga je als volgt te werk:

Stap 1: Role Plays coachbaar maken

• Ga naar het betreffende programma.
  • Klik op het tabje Role Plays.

• Wanneer je met je muis over een Role Play gaat, verschijnt er een © linksonder in de Role Play. Wanneer je deze aanklikt wordt de © groen. Dit betekent dat, wanneer een deelnemer de Role Play doet, deze wordt ingestuurd naar zijn/haar coach.

In dit voorbeeld komt de linker Role Play wel als feedbackverzoek bij de coach en de rechter niet.

Stap 2: Coach toevoegen aan het account

• Ga naar het hoofdtabblad Account (helemaal bovenaan de pagina), klik op het tabje Gebruikers.

• Klik nu rechtsboven op Nieuwe gebruiker.
  • Vul vervolgens het e-mailadres van de coach in en selecteer in de regel 'Rollen' coach.
  • Klik vervolgens op Opslaan

Stap 3: Koppel een coach aan een deelnemer

• Ga naar het betreffende programma.
  • Klik op het tabje Deelnemers.
  • Selecteer de gewenste deelnemer(s) en klik op Coach toewijzen.
  • Selecteer nu de gewenste coach.

De opgeslagen antwoorden van de deelnemers op de Role Plays die ingesteld zijn als 'coachbaar' (zie stap 1), komen nu automatisch terecht bij de ingestelde coach (stap 2 en 3) voor feedback.