voortgangsrapportages opvragen

Volgen

Je kan voortgangsrapportages opvragen door boven in het menu op Programma's te klikken en vervolgens naar het programma te gaan waar je de rapportage van wilt.

Allereerst zie je een overzicht van de status van de deelnemers en de activiteit van de deelnemers in de afgelopen maand.

Als je in bovenstaand scherm op 'scores' klikt dan krijg je een overzicht van de gemiddelde scores te zien, en kun je per deelnemer zien wat de scores zijn.

Als je in het 'voortgang' scherm naar beneden scrolt kun je in de rapportage de volgende gegevens inzien van de deelnemers:

• Afgerond laat zien hoeveel Role Plays de deelnemer op dit moment heeft gedaan.
  • In te halen laat zien hoeveel Role Plays er langer dan een week beschikbaar zijn.
  • Deadline gemist. Hier staat of de deelnemer een deadline gemist heeft
  • Status van de deelnemer. Deze status is gebaseerd op het aantal afgeronde Role Plays en de planning van het programma. Mogelijke statussen zijn: 'Afgerond', 'Loopt achter', 'op schema', 'Uitnodiging geaccepteerd' of 'Uitgenodigd'.

Als je rechtsboven op Exporteren klikt, kan je de rapportage tevens als Excel-bestand downloaden.