Kan ik zelf ook voortgangsrapportages opvragen?

Volgen

Ja, dit kan! Je kan voortgangsrapportages opvragen door boven in het menu op Programma's te klikken en vervolgens naar het programma te gaan waar je de rapportage van wilt.

In de rapportage kan je van alle deelnemers de volgende zaken volgen:

• Afgerond laat zien hoeveel Role Plays de deelnemer op dit moment heeft gedaan.
  • In te halen laat zien hoeveel Role Plays er langer dan een week beschikbaar zijn.
  • Wat is de status van de deelnemer? Deze status is gebaseerd op het aantal afgeronde Role Plays.
  • Wat is de eindscore van de deelnemer?

Als je rechtsboven op Exporteren klikt, kan je de rapportage tevens als Excel-bestand downloaden.