Inloggen in TrainTool

App

Stappen:
  1. Ga naar de App Store (op je Apple-apparaat) of
    naar de Play Store (op je Android-apparaat) en typ in het zoekvak TrainTool. Download de TrainTool-app. Dit duurt over het algemeen een paar minuten (je kunt de voortgang volgen).
  2. Klik op Open om de app te openen.
  3. Je kunt nu inloggen met de gegevens die je per e-mail hebt ontvangen.
  4. Je wachtwoord wordt door de app onthouden, dus je hoeft niet iedere keer opnieuw in te loggen. Je kunt uitloggen door links naar het menu te gaan en in het scherm dat links verschijnt op Uitloggen te klikken (onderaan).
  5. Op Apple-apparaten zal de app vragen om toestemming tot je microfoon en webcam bji de eerste Role Play. Klik op OK als dit gevraagd wordt.
  6. Je bent klaar om te beginnen. Veel succes!
Benodigdheden:
  1. iOS 7.0 of nieuwer (iPhone of iPad). Let op: de iPhone 4 wordt niet ondersteund, de 4s en hoger wel.
  2. Android 4.1 of hoger
  3. Voldoende opslagruimte (minimaal 100MB)
  4. Internettoegang (Wi-Fi of 3G/4G)
  5. Camera aan de voorkant

1.

2.

3.

4.

Problemen of vragen:

Helpcenter
Als je naar het menu linksbovenin je beeldscherm gaat, verschijnt onderaan de knop Help en Over. Klik hierop en kies daarna Hulp nodig? om toegang te krijgen tot extra informatie, vragen en antwoorden.

E-mail
Wil je liever rechtstreeks contact met een medewerker, ga dan naar het Help en Over-menu en kies de knop Contact met support om een e-mail te versturen. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord van een van onze supportmederwerkers. Een e-mail versturen kan natuurlijk ook rechtstreeks vanuit je mailbox. Gebruik daarvoor het e-mailadres support@traintool.com

Telefoon
Bel je liever? Dat kan op +31 (0)30-8906555.

Computer/laptop

Stappen:

1. Open de mail die je van TrainTool gekregen hebt, met daarin je inloggegevens. Als je op de link Login onderin de mail klikt, kun je met deze inloggegevens het programma inkomen waar je voor bent ingeschreven.
  2. Als je succesvol bent ingelogd, kom je op de Introductiepagina. Door op Start introductie te klikken, kom je bij het Wenprogramma.
  3. Als je je eerste Role Play gaat doen, zal er een pop-up verschijnen die je vertelt dat je cameragebruik en microfoongebruik moet toestaan, waarna je deze kunt instellen. Als je hier problemen mee hebt, verwijzen we je door naar de pagina Webcam of microfoon/camera instellen.
  4. Je bent klaar om te beginnen. Veel succes!

Stap 1.

Stap 2.

stap 3.

Stap 4.

Problemen of vragen:

Helpcenter
Als je naar het menu links bovenin je beeldscherm gaat, verschijnt onderaan de knop Help en Over. Klik hierop en kies daarna Hulp nodig? om toegang te krijgen tot extra informatie, vragen en antwoorden.

E-mail of Chat
Wil je liever rechtstreeks contact met een medewerker, ga dan naar het Help en Over-menu en kies de knop Chat of E-mail. Een van onze supportmedewerkers zal je zo snel mogelijk verder helpen. Een e-mail versturen kan natuurlijk ook rechtstreeks vanuit je mailbox. Gebruik daarvoor het e-mailadres support@traintool.com

Telefoon
Bel je liever? Dat kan op +31 (0)30-8906555.