E-mails/notificaties die een deelnemer krijgt te zien

Volgen

Push notificatie en e-mails

Wanneer een nieuwe week begint, en er voor die week nieuwe Role Plays staan ingepland, krijgt de deelnemer automatisch bericht dat deze Role Plays klaar staan. Dit gebeurt door middel van een pushnotificatie (als gebruik wordt gemaakt van de app) of van een e-mail als de deelnemer niet is ingelogd op de app.

Wat krijgt een deelnemer te zijn als hij/zij wordt uitgenodigd

Als je een groep deelnemers start door naar het programma te gaan en vervolgens op Start deelnemers te klikken, krijgen de deelnemers automatisch een uitnodiging via de e-mail, met daarbij ook een e-mail met inloggegevens als de deelnemer voor het eerst TrainTool gebruikt.

In de e-mail met inloggegevens staat een link naar een "Getting Started", waar voor elk apparaat stap voor stap wordt beschreven hoe je kan beginnen. Ook kan je vanaf die pagina doorklikken naar ons Help Center, waar uitgebreidere informatie staat over specifieke onderwerpen.

Schematische overview van alle e-mails en notificaties die een deelnemer kan verwachten

Wat Wanneer Moment Inhoud (indicatie)

Push notificatie?

Nieuwe gebruiker

Als een deelnemer wordt toegevoegd aan account. Als een nieuwe deelnemer wordt toegevoegd aan een programma en gelanceerd.

Direct

Welkom bij TrainTool! Hier is je login.

Je inlog e-mail adres is:
Je wachtwoord is:

Nee

Nieuw programma Als een programma wordt gelanceerd voor een deelnemer.  Direct Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee

Nieuwe Role Plays

/ reminder

Als nieuwe Role Plays beschikbaar komen of Role Plays in te halen zijn (ook als deelnemer niet gestart is). Elke week om 10.00 (UTC+2)

Dit is jouw wekelijkse update over de voortgang van je Role Plays in TrainTool.

- Er zijn # nieuwe Role Plays beschikbaar

- # Role Plays wachten op een antwoord

Ja

Feedback gevraagd Als een vriend feedback vraagt.  Direct #NAAM vraagt om jouw feedback. Klik op onderstaande link of afbeelding om #NAAMs video of antwoord te bekijken. Ja
 Feedback ontvangen Als een deelnemer feedback ontvangt van een vriend of coach.  Direct #NAAM heeft feedback gegeven op #TITEL_ROLE_PLAY. Ja