Welke notificaties/e-mails krijgt een deelnemer?

Volgen

Als een deelnemer de app gebruikt zullen een aantal berichten als 'push notificatie' verstuurd worden direct naar de smartphone of tablet. Zo niet, dan worden de berichten per mail verstuurd.

Wat Wanneer Moment Inhoud (indicatie)

Push notificatie?

Nieuwe gebruiker

Als een deelnemer wordt toegevoegd aan account. Als een nieuwe deelnemer wordt toegevoegd aan een programma en gelanceerd.

Direct

Welkom bij TrainTool! Hier is je login.

Je inlog e-mail adres is:
Je wachtwoord is:

Nee

Nieuw programma Als een programma wordt gelanceerd voor een deelnemer.  Direct Je bent ingeschreven voor #PROGRAMMA_TITEL. Open de app of login op je computer of laptop om te beginnen! Nee

Nieuwe Role Plays

/ reminder

Als nieuwe Role Plays beschikbaar komen of Role Plays in te halen zijn (ook als deelnemer niet gestart is). Elke week om 10.00 (UTC+2)

Dit is jouw wekelijkse update over de voortgang van je Role Plays in TrainTool.

- Er zijn # nieuwe Role Plays beschikbaar

- # Role Plays wachten op een antwoord

Ja

Feedback gevraagd Als een vriend feedback vraagt.  Direct #NAAM vraagt om jouw feedback. Klik op onderstaande link of afbeelding om #NAAMs video of antwoord te bekijken. Ja
 Feedback ontvangen Als een deelnemer feedback ontvangt van een vriend of coach.  Direct #NAAM heeft feedback gegeven op #TITEL_ROLE_PLAY. Ja