Kan ik zien welke oefeningen een deelnemer wel en niet heeft gedaan?

Volgen

Als administrator kan je de voortgang van deelnemers volgen. Je kunt niet zien welke oefeningen een deelnemer wel of niet heeft gedaan, maar je kan wel zien welk percentage van de training de deelnemer al heeft gedaan. Je kan dit op 2 manieren doen:

- Voor een enkele deelnemer

Klik in het menu op Deelnemers, zoek de deelnemer op en klik op zijn/haar naam. Klik vervolgens op de knop Details achter de training waarvan je de voortgang wilt zien. Je kan nu zien hoe ver de deelnemer is. Als de deelnemer al modules heeft afgerond, zie je hier ook wanneer de deelnemer dat heeft gedaan.

- Voor een groep deelnemers

Klik in het menu op Rapportage. In het rapportageoverzicht kies je in het blokje Deelnemers de training waarvan je de voortgangreportage wilt zien (of, als je alle trainingen wilt zien, klik je op Alle deelnemers).

Je krijgt nu een overzicht te zien met de deelnemers van die training, en zo kun je per deelnemer de voortgang bekijken, en eventueel details bekijken door op Details te klikken, waardoor je hetzelfde scherm krijgt als hierboven.