Krijgt een deelnemer bericht hoe hij/zij moet inloggen?

Volgen

Als je een groep deelnemers start door naar het programma te gaan en vervolgens op Start deelnemers te klikken, krijgen de deelnemers automatisch een uitnodiging via de e-mail, met daarbij ook een e-mail met inloggegevens als de deelnemer voor het eerst TrainTool gebruikt.

In de e-mail met inloggegevens staat een link naar een "Getting Started", waar voor elk apparaat stap voor stap wordt beschreven hoe je kan beginnen. Ook kan je vanaf die pagina doorklikken naar ons Help Center, waar uitgebreidere informatie staat over specifieke onderwerpen.