Kunnen deelnemers elkaar feedback geven?

Volgen

Deelnemers worden tijdens het doen van een Role Play-programma aangeraden om 2 vrienden toe te voegen. Dit kunnen zowel deelnemers aan hetzelfde programma als mensen buiten TrainTool zijn. Opgeslagen opnames worden dan met deze vrienden gedeeld, zodat zij de deelnemer van feedback kunnen voorzien.

De vriend krijgt, wanneer er om feedback gevraagd wordt, automatisch een mailtje, waarin hij rechtstreeks kan doorklikken naar het verzoek. Hij krijgt dan de opdrachtvideo en opname van de deelnemer te zien, waarna hij aan de hand van de beoordelingscriteria en een tekstveld feedback op de opname kan geven.

Wanneer de vriend waaraan feedback gevraagd wordt is ingelogd op de mobiele app (beschikbaar voor iOS en Android), zal hij in plaats van een e-mail direct een notificatie ontvangen!