Inloggen via SurfConext

Volgen

Inloggen via SurfConext

Wil je inloggen bij TrainTool voor een training van Universiteit Utrecht? Hieronder kan je lezen welke stappen je volgt om in te loggen!

Via de app

Om via de app in te loggen op de TrainTool-app, volg je de volgende stappen:

1. Open de app. Het volgende scherm verschijnt:

2. Klik op Login for education. Je ziet nu het scherm waar je kan inloggen met je Solis ID.

3. Als je op Login klikt, word je doorverwezen naar de TrainTool-omgeving!

Via de website

1. Ga naar https://universiteitutrecht.traintool.com/universiteitutrecht/users/sign_in. Het volgende scherm verschijnt.

2. Klik op de knop Inloggen voor educatie. Je wordt nu doorverwezen naar een pagina waar je kan inloggen met je Solis ID.

3. Als je op Login klikt, word je doorverwezen naar de TrainTool-omgeving!