Inschrijving van een deelnemer sluiten

Volgen

Om een inschrijving van een deelnemer voor een training te sluiten, volg je deze route:

Deelnemers > Klik op de naam van een deelnemer

Dit scherm laat een overzicht zien van alle trainingen waarvoor de deelnemer is ingeschreven. Om de inschrijving van een deelnemer te sluiten, klikt u op het hokje voor de training waarvan u de inschrijving wilt sluiten.

Zodra u inschrijvingen selecteert verschijnen er knoppen bovenaan de tabel.

U kunt nu op "Sluit inschrijving" klikken.