Ik kan geen toestemming geven

Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser. Deze browsers maken namelijk gebruik van HTML5, waardoor Flash Player niet meer nodig is.

Flash aanzetten

De meeste browsers blokkeren Flash in de standaard instellingen. Om TrainTool te gebruiken moet je Flash eerst toestemming geven. Dit werkt in iedere browser anders:

- Internet explorer

- Edge

- Safari

Je kunt ook Firefox of Google Chrome gebruiken. In deze browsers gebruiken heb je geen Flash nodig.

TrainTool Toestemming geven

Als je problemen hebt met het geven van toestemming binnen de TrainTool camera en microfoon setup, dan is er een oplossing: je globale permissies aanpassen.

Ga naar de Adobe Flash Player Settings Manager. Hier kan je de permissies voor de Flash Player beheren.

Zoek in de lijst van Visited Websites naar traintool.com. Klik op de regel waar traintool.com staat (de tekst voor traintool.com moet het subdomein zijn wat je gebruikt, in dit voorbeeld is dit test.traintool.com)

De privacyinstellingsopties worden nu gekleurd in plaats van grijs, en je kan je privacyinstelling kiezen voor dit domein. Klik op 'Always allow'.

Zodra je op 'Always allow' klikt, verandert het icoon in de "Visited Websites"-lijst naar een groen vinkje.

Je kan nu deze pagina sluiten.

Ververs TrainTool in je browser.