Hoe kan ik een voorbeeld van mijn programma zien?

Volgen

Als u een programma aanpast of aanmaakt, dan kunt u het programma in voorbeeldmodus bekijken door op de Voorbeeld knop rechtsboven aan uw browserscherm te klikken. U ziet alle Role Plays en kan, net als een deelnemer, de voorbereidingen en de opdrachten doen.

NB: U kunt geen antwoorden opslaan als u in de voorbeeldmodus zit. Als u antwoorden wilt opslaan, dan moet u een inschrijving voor uzelf aanmaken.