Er is geen beeld en/of geluid

Tip:
Wij raden het gebruik van Google Chrome of Mozilla Firefox aan als webbrowser.
TrainTool werkt het beste met deze browsers.

Als je last hebt van ontbrekende audio en/of video, volg dan de volgende stappen:

1. Voor ontbrekend geluid: controleer of je microfoon niet gedempt is. Dit kan een systeembrede instelling zijn, dus het kan nodig zijn om in je systeeminstellingen te duiken.
  2. Gebruikt een ander programma (bijvoorbeeld Skype) je webcam en/of microfoon? Sluit deze programma's en probeer het opnieuw. Het kan zijn dat je je browser moet verversen (F5).
  3. Draait er software voor je webcam? Sluit dit programma en probeer het opnieuw. Het kan zijn dat je je browser moet verversen (F5).
  4. Probeer je webcam en/of microfoon opnieuw te configureren. Je kunt dit doen door op het tandwiel-icoon rechts bovenaan de webcam oefening te klikken.
  5. Herstart je browser (sluiten en opnieuw openen).
  6. Probeer de oefening in een andere browser, wij raden Google Chrome aan.