Vrienden

Volgen

Je kunt jouw Vrienden bekijken en uitnodigen door op Vrienden te klikken in het Menu.

Door vervolgens op de knop Vriend toevoegen te klikken, kun je een persoon uitnodigen om jouw feedback te geven op jouw voltooide Role Plays.

Schermafbeelding_2018-10-17_om_17.02.09.pngOp twee verschillende manieren kun je iemand toevoegen:

1. Je kunt iemand toevoegen die hetzelfde programma volgt. Typ hiervoor een de naam of het e-mailadres in en selecteer vervolgens deze persoon door erop te klikken.
  2. Je kunt ook iemand anders toevoegen. Vul hiervoor de naam en e-mail adres in van degene die je wilt toevoegen en klik op Toevoegen.