Vrienden

Volgen

Wanneer je op Vrienden hebt geklikt in het menu, verschijnt het Vrienden scherm (zie schermafbeelding hieronder) waar je vrienden kan toevoegen. Je kan deze vrienden vragen om feedback te geven op jouw role plays wanneer je deze hebt voltooid.

Je kunt nu op 2 manieren iemand toevoegen:

1. Je kunt iemand toevoegen die hetzelfde programma volgt. Typ hiervoor een de naam of het e-mailadres in en selecteer vervolgens deze persoon door erop te klikken.
  2. Je kunt ook iemand anders toevoegen. Vul hiervoor de naam en e-mail adres in van degene die je wilt toevoegen en klik op toevoegen.