Deelnemers opnieuw de inschrijvingsmail versturen

Volgen

Als admin kan het wel eens voorkomen dat u de vraag krijgt van een deelnemer om de inschrijvingsmail opnieuw te versturen ten gevolge van verschillende redenen. Hiervoor kunt u het volgende stappenplan doorlopen om ervoor te zorgen dat de deelnemer opnieuw de inscrhijvingsmail ontvangt. 

Eerst kijken of het probleem veroorzaakt wordt door de mail client of een typfoutje.

Er zijn twee voor de hand liggende redenen waarom een deelnemer de inschrijvingsmail niet heeft ontvangen: 

  •  De mail is in de spam folder belandt van de e-mail client, vraag dus altijd even na of de deelnemer deze kan checken. Hieronder is een voorbeeld te zien waar de spam folder te vinden is als u de Gmail e-mail service gebruikt:

    Screenshot_15.png
  • Check of de e-mail van het account ook echt klopt met het e-mailaccount waar het naartoe gestuurd moet worden.
    Doe dit door te navigeren naar het programma waarvoor de desbetreffende student staat ingeschreven, ga vervolgens naar de 'Deelnemers' tab en klik daar op de deelnemer. Vervolgen zal u alle details in kunnen zien van de deelnemer, inclusief het e-mailadres.

    Als u niet weet voor welk programma de deelnemer is ingeschreven, dan kunt u altijd via de 'Deelnemers' tab bovenaan filteren op naam of e-mailadres om zo toch de deelnemer te vinden. 

    Screenshot_16.png
    Als het e-mailadres van de deelnemer inderdaad niet klopt, kunt u rechtsboven op 'Bewerken' klikken en daar vervolgens het e-mailadres aanpassen.
  1. Ga als admin naar het programma waarvoor de deelnemers opnieuw ingeschreven horen te worden.

    Navigeer als admin naar de tab 'Programma's' bovenaan uw scherm. Vervolgens kunt u het programma op zoeken met de zoekfunctie  of u kunt scrollen door alle programma's van uw organisatie om zo het programma te vinden. Klik op het programma waar de deelnemer(s) zich in bevinden die geen inschrijvingsmail hebben ontvangen. 



  2. Klik op de checkbox naast de deelnemers die de mail niet hebben gekregen en klik vervolgens op "Close enrollment"/"Inschrijving sluiten".



    Zodra u op 'Inschrijving sluiten' heeft geklikt zal u een update balk te zien krijgen bovenaan uw beeldscherm met de tekst '# training(en) gesloten' om aan te geven dat het gelukt is. 



    U kunt de gesloten deelnemers terug vinden onder het pijltje met de blauwe tekst "Toon de gesloten deelnemers (#)". 

  3. Vervolgens kunt u rechtsboven op 'Deelnemers toevoegen' klikken en daar weer de e-mails invoeren van de desbetreffende studenten. Let op: Voeg nieuwe of bestaande deelnemers toe door hun e-mailadressen in te voeren, gescheiden door een komma.



  4. Na de e-mails ingevuld te hebben en op '+ Deelnemers toevoegen' te hebben gedrukt linksonder, moet u weer de checkboxes naast de studenten aanklikken (Ze kunnen makkelijk geïdentifieerd worden aan het dikgedrukte font van hun naam) en vervolgens op 'Start Deelnemers' klikken.

De deelnemers zullen nu opnieuw de inschrijvingsmail opgestuurd krijgen.