Programmavoorbeeld link genereren

Volgen

Het kan voorkomen dat u een programma heeft gemaakt en hiervan een voorbeeld wil laten zien aan een vriend, collega, e.d. Als de desbetreffende persoon geen inloggegevens heeft en u stuurt uw URL op zoals u die zelf ziet zal het de ontvanger niet lukken om de link te bekijken. Daarom hebben wij iets ingebouwd waardoor je een speciale link kan sturen die uw programma in voorbeeldmodus laat zien en waarvoor geen inloggegevens benodigd zijn.

1. Log in uw account

2. Navigeer naar "Programma's"

Klik de tab "Programma's" gesitueerd in het Admin-menu.

3. Kies het programma waarvan je een voorbeeld wil versturen

Klik op het desbetreffende programma.

4. Klik op "Programma bekijken"

U kunt deze knop rechts-boven vinden van de content, deze knop brengt u naar de voorbeeldmodus.

5. Klik op "Informatie en delen"
  6. Kopieer/Plak

U kunt nu de link die u voor u ziet kopiëren en verzenden naar wie u wilt.