Hoe behandel ik een feedbackverzoek?

Volgen

Je klikt in de coachomgeving eerst op ‘Feedbackverzoeken’, waar je de openstaande feedbackverzoeken ziet staan. Als je vervolgens op ‘Geef feedback’ klikt, krijg je het scherm te zien waar je feedback kan geven op het antwoord van een deelnemer.

Je kan hier de opdrachtvideo zien door op de knop Opdrachtvideo bekijken te klikken. Bekijk vervolgens de opname van de deelnemer door op de play-knop te klikken. Je gaat nu de opname beoordelen door de beoordelingscriteria aan te klikken (met een kruisje of een vinkje). Licht je beoordeling toe door aanvullende feedback te typen.

Als je op Versturen klikt nadat je je feedback getypt hebt en de beoordelingscriteria hebt ingevuld, krijgt de deelnemer een mail met jouw feedback!