Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Volgen

Als je je wachtwoord vergeten ben kan je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Je gaat eerst naar je inlogscherm, waar je klikt onderaan op 'Wachtwoord vergeten?'. Als je je e-mailadres invult en op ‘Stuur nieuw wachtwoord’ klikt, ontvang je binnen enkele seconden een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Vervolgens kun je meteen weer aan de slag!

Voor meer informatie over inloggen, kan je dit artikel lezen: Stap 1: Inloggen in de coachomgeving.