One Pager over coaching

Volgen

In de bijlage vind je onze one pager over coaching. Hierin wordt kort uitgelegd hoe je een verzoek behandelt en wat belangrijke regels zijn om je op weg te helpen.
Ben je niet de enige die binnen jouw organisatie gaat coachen in TrainTool? Print deze one pager gerust uit om uit te delen.

De informatie uit de one pager wordt uitgebreider toegelicht in verschillende artikelen in ons helpcenter, zoals:

Stap 1: Inloggen in de coachomgeving
Stap 2: Een verzoek behandelen
Feedback geven: Gouden regels