Stap 3: Monitoren

Volgen

Naast het behandelen van verzoeken, is het ook belangrijk om de voortgang van je deelnemers te monitoren. Dit doe je door binnen de coachomgeving op ‘Deelnemersvoortgang’ te klikken. Hier zie je per programma welke deelnemers nog niet gestart zijn, welke op schema lopen, achterlopen, het programma hebben afgerond of een eventuele deadline hebben gemist.

Als je signaleert dat bepaalde deelnemers te lang achterlopen of nog niet actief zijn, kan je deze deelnemers hierop aanspreken. Je kan deze zaken eventueel ook aankaarten bij de administrator van het programma binnen jouw organisatie. Die kan deze deelnemers hierop aanspreken via e-mail.

Let op: het kan zijn dat je deelnemers op schema liggen terwijl jij nog geen verzoeken hebt ontvangen. Dit komt doordat vaak niet alle oefening als ‘coachbaar’ staan ingesteld. Het kan dus dat de deelnemer wel traint, maar dat de oefeningen niet als coachbaar zijn ingesteld.