Hoe kan ik een licentie vernieuwen?

Volgen

Als de licentie verlopen is (en niet automatisch wordt verlengt), kun je deze de licentie op de volgende manieren verlengen:

De deelnemer start in een nieuw programma

Als de deelnemer opnieuw wordt uitgenodigd voor een programma wordt het standaard licentietype van dit programma toegekend.

De admin vernieuwt de licentie handmatig

Als admin kun je per deelnemer handmatig de licentie vernieuwen. Ga naar deelnemers. Zoek de deelnemer op van wie je de licentie wil verlengen en selecteer het selectievakje aan het begin van de regel. Klik vervolgens op licentie vernieuwen. Je kunt nu het gewenste licentietype uitzoeken voor de deelnemer.