Volgen

Je kunt het Home menu vinden door rechtsboven op het TrainTool logo of de 3 streepjes te klikken.

In het Home scherm zie je alle programma's waar je voor bent ingeschreven.

Onder Actieve programma's  zie je de programma's die je op dit moment volgt. De grijze balk geeft je voorgang aan.

Onder Uitnodigingen zie je de programma's waar je voor bent uitgenodigd.

Onder Afgeronde programma's zie je de programma's die je in het verleden hebt gevolgd.