Volgen

Je kunt het Home-scherm vinden door linksboven op het TrainTool logo:  te klikken.

In het Home scherm zie je alle programma's waar je voor bent ingeschreven.  Schermafbeelding_2018-10-15_om_19.33.15.png

Door op de knop Overzicht te klikken, kom je op de Overzicht pagina waar je Role Plays staan. Het getal in het roze bolletje vertelt je hoeveel Role Plays je open hebt staan.

Door op de knop Feedback te klikken, kom je op de Feedback pagina waar mogelijk feedback op je wacht. Wanneer je feedback hebt ontvangen, dan zie je ook hier een roze bolletje met de hoeveelheid niet-gelezen feedback.

Door op de knop Verder gaan te klikken, kom je in jouw eerst openstaande Role Play.