Overzicht

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Als je als deelnemer inlogt krijg je je programma's te zien. Het roze cijfer dat bij een programma staat geeft aan hoeveel oefeningen er op dit moment voor dat programma klaar staan.

In de andere artikelen zijn screenshots opgenomen van het trainen op de computer. Dit omdat de verschillen te klein zijn dat aparte artikelen niet nodig zijn.

Als je naar een programma gaat krijg je een scherm te zien dat lijkt op het volgende screenhot:

- Het programma waar je op dit moment in zit

- De Home knop. Als je hierop klikt kom je in het overzicht van programma's. Als je op de streepjes klikt kun je ook direct wisselen naar een ander programma of naar een andere rol als je die hebt.

- De info knop van het programma dat je op dit moment volgt

- Het Vandaag menu. Hierin zie je alle RolePlays die je op dit moment kunt maken

- Op de Tijdlijn zie je: alle oefeningen die je hebt gemaakt, feedbackverzoeken en beoordelingen

Als je op de menuknop (drie streepjes) klikt krijg je een uitklap menu met de volgende opties:

- Onder Vrienden kun je je vrienden beheren

- Onder Skills kun je je skills zien als je een meting hebt gedaan

- Met de knop Uitloggen kun je jezelf uitloggen

Computer/laptop

Als je in het Overzicht van TrainTool bent, zie je het volgende:

1. De Home knop. Als je hierop klikt kom je in het overzicht van programma's waarvoor jij bent ingeschreven

2. Als je op de Menu knop klikt, kun je ook wisselen naar een ander programma of naar een andere rol als je die hebt (bijvoorbeeld van deelnemer naar coach)

3. Dit is het programma waar je op dit moment in werkt

4. In het Overzicht menu zie je alle RolePlays die je op dit moment kunt maken en die je hebt afgerond

5. Wanneer je feedback ontvangt of om feedback wordt gevraagd verschijnt dat bij Feedback

Als je op het Menu klikt, krijg je de volgende opties:

6. Onder Jouw programma's kun je de programma's inzien waar je voor bent ingeschreven

7. Door op Vrienden te klikken, kun je je vrienden beheren (bijvoorbeeld voor het ontvangen van feedback)

8. Onder Jouw skills kun je je vaardigheden zien als je een meting hebt gedaan

9. Bij Profiel en instellingen kun je je profielgegevens en de taalinstellingen wijzigen

10. Met de knop Uitloggen kun je jezelf afmelden bij TrainTool