Overzicht

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Als je als deelnemer inlogt krijg je je programma's te zien. Het roze cijfer dat bij een programma staat geeft aan hoeveel oefeningen er op dit moment voor dat programma klaar staan.

In de andere artikelen zijn screenshots opgenomen van het trainen op de computer. Dit omdat de verschillen te klein zijn dat aparte artikelen niet nodig zijn.

Als je naar een programma gaat krijg je een scherm te zien dat lijkt op het volgende screenhot:

- Het programma waar je op dit moment in zit

- De Home knop. Als je hierop klikt kom je in het overzicht van programma's. Als je op de streepjes klikt kun je ook direct wisselen naar een ander programma of naar een andere rol als je die hebt.

- De info knop van het programma dat je op dit moment volgt

- Het Vandaag menu. Hierin zie je alle RolePlays die je op dit moment kunt maken

- Op de Tijdlijn zie je: alle oefeningen die je hebt gemaakt, feedbackverzoeken en beoordelingen

Als je op de menuknop (drie streepjes) klikt krijg je een uitklap menu met de volgende opties:

- Onder Vrienden kun je je vrienden beheren

- Onder Skills kun je je skills zien als je een meting hebt gedaan

- Met de knop Uitloggen kun je jezelf uitloggen

Computer/laptop

Als je bezig bent met trainTool zie je het volgende menu:

1. Het programma waar je op dit moment in zit

2. De Home knop. Als je hierop klikt kom je in het overzicht van programma's. Als je op de streepjes klikt kun je ook direct wisselen naar een ander programma of naar een andere rol als je die hebt.

3. De info knop van het programma dat je op dit moment volgt

4. Het Vandaag menu. Hierin zie je alle RolePlays die je op dit moment kunt maken

5. Op de Tijdlijn zie je: alle oefeningen die je hebt gemaakt, feedbackverzoeken en beoordelingen

6. Als je rechtsboven op het gezichtje klikt krijg je de volgende opties:

7. Onder Wijzig gegevens kun je je eigen accountgegevens wijzigen (dit alleen op de computer en niet in de app)

8. Onder Vrienden kun je je vrienden beheren

9. Onder Skills kun je je skills zien als je een meting hebt gedaan

10. Hiermee kun je je taalinstellingen aanpassen

11. Met de knop Uitloggen kun je jezelf uitloggen