Je eerste RolePlay

Volgen

Als je de uitnodiging hebt aangenomen voor een programma kun je starten met de eerste RolePlay.

Waarschijnlijk heb je hiervoor een uitnodiging aangenomen en je wachtwoord ingesteld. Hoe dat werkt staat in Getting Started.

Nadat je bent aangemeld kom je op de info-pagina van het programma. Je kunt hier zien waar het programma over gaat en wat de tijdsplanning is.

Stap 1: Onderaan de info pagina kun je op Naar je oefeningen klikken.

Stap 2: Je bent nu klaar voor je eerste Role Play. Klik op Ga naar de oefening

Stap 3: Je hebt nu je eerste Role Play geopend. Deze bevat ook een voorbereiding. Daar zit vaak extra informatie in over de oefening. In dit voorbeeld slaan we de voorbereiding over. Klik op Start oefening.

Stap 4: Voor je echt kunt starten moet je toestemming geven voor het gebruik van de camera en microfoon. Dit werkt in iedere browser anders.

Klik hier voor Google Chrome en Firefox

Klik hier voor Safari, Internet explorer en Edge

Stap 5: Als de toestemming is gegeven moet je de computer nog even controleren. Zie je de balk bewegen als je praat? Klik dan op Ok, verder gaan

Soms staat het volume van de microfoon te laag. Kijk hier hoe je dit aanpast.

Stap 6: Als je verder gaat krijg je eerst een filmpje te zien. Daarna start de opname. Reageer nu op de situatie zoals je in het echt ook zou doen. Als je klaar bent klik je op Klik om te stoppen

Stap 7: Na de opname zie je een enkele beoordelingscriteria. Als je de opname nog een keer wilt maken klik je op Opnieuw.

Als je klaar bent met de oefening klik je op Opslaan.

Stap 8: Je hebt je eerste Role Play gedaan! Als je wilt kun je nu om feedback vragen.

Stap 9: Je bent nu klaar om het programma te doorlopen.