Feedback vragen aan vrienden

Volgen

Het is mogelijk om feedback te vragen aan collega’s, familieleden, kennissen, etc. Of deze personen wel of niet bij TrainTool trainen, maakt niet uit. Als je ervoor zorgt dat desbetreffende personen in je Vrienden-lijst komen te staan, kun je ze je opnames laten zien en feedback van ze krijgen.

Je kunt alleen feedback vragen in de oefenweken. Bij een Role Play uit een nul- of eindmeting kun je geen feedback vragen.

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Stap 1: Doe een oefening

Nadat je een oefening hebt gedaan krijg zie je dit scherm. Als je feedback wilt ontvangen op deze opdracht klik dan op Vraag feedback.

Stap 2:

In dit scherm kun je de vrienden aanvinken van wie je feedback wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om via Wijzigen nieuwe vrienden toe te voegen.

Stap 3: Als je een of meerdere vrienden hebt geselecteerd en op Vraag Feedback hebt gedrukt heb je deze mensen om feedback gevraagd. Je krijg een bericht als je feedback hebt ontvangen.

Lees hierover meer in  artikel terugvinden van feedback van vrienden

Computer

Stap 1: Doe een oefening

Nadat je een oefening hebt gedaan krijg zie je dit scherm. Als je feedback wilt ontvangen op deze opdracht klik dan op Vraag feedback.

Stap 2: In dit scherm kun je de vrienden aanvinken van wie je feedback wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om via Wijzigen nieuwe vrienden toe te voegen.

Als je nog geen vrienden hebt toegevoegd krijg je dit scherm. Je kunt nu direct vrienden vragen om feedback te geven:

Stap 3: Als je een of meerdere vrienden hebt geselecteerd en op Vraag Feedback hebt gedrukt heb je deze mensen om feedback gevraagd. Je krijg een bericht als je feedback hebt ontvangen.