Feedback vragen aan vrienden

Volgen

Het is mogelijk om feedback te vragen aan collega’s, familieleden, kennissen, etc. Of deze personen wel of niet bij TrainTool trainen, dat maakt niet uit. Als je ervoor zorgt dat desbetreffende personen in je Vrienden-lijst komen te staan, kun je ze je opnames laten zien en feedback van ze krijgen.

Je kunt alleen feedback vragen in de oefenweken. Bij een Role Play uit een nul- of eindmeting kun je geen feedback vragen.

Hoe train je?

Ik gebruik de app | Ik gebruik een computer of laptop

App

Stap 1: Doe een oefening

Nadat je een oefening hebt gedaan krijg zie je dit scherm. Als je feedback wilt ontvangen op deze opdracht klik dan op Vraag feedback.

Stap 2:

In dit scherm kun je de vrienden aanvinken van wie je feedback wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om via Wijzigen nieuwe vrienden toe te voegen.

Stap 3: Als je een of meerdere vrienden hebt geselecteerd en op Vraag Feedback hebt gedrukt heb je deze mensen om feedback gevraagd. Je krijg een bericht als je feedback hebt ontvangen.

Lees hierover meer in  artikel terugvinden van feedback van vrienden

Computer

Stap 1: Wanneer je jouw antwoord op een Role Play hebt opgeslagen, krijg je het volgende scherm te zien. Als je feedback wilt ontvangen op deze opdracht, klik dan op Vraag feedback.

Stap 2: Je kunt vervolgens de vrienden aanvinken waarvan je feedback van zou willen ontvangen. Vergeet niet om op Vraag feedback te klikken. Je krijgt een bericht wanneer je feedback van ze ontvangt.

Mocht je nog niemand in jouw vriendenlijst hebben staan of een extra persoon willen toevoegen, dan doe je dit door op Vriend toevoegen te klikken. Je komt dan op het volgende scherm waar je een persoon op twee verschillende manieren kunt uitnodigen voor het geven van feedback.

1. Je kunt iemand toevoegen die hetzelfde programma volgt. Typ hiervoor een de naam of het e-mailadres in en selecteer vervolgens deze persoon door erop te klikken.
  2. Je kunt ook iemand toevoegen die niet hetzelfde programma volgt. Vul hiervoor de naam en e-mail adres in van degene die je wilt toevoegen en klik op Toevoegen.

Heb je eenmaal vrienden toegevoegd, dan kom je weer op het eerste scherm dat afgebeeld is bij Stap 2 en kun je om feedback vragen.