Vrienden toevoegen

Volgen

In TrainTool kun je Feedback vragen aan vrienden. Hiervoor moet je van te voren vrienden toevoegen. Log hiervoor eerst in op je account.

Stap 1: Druk rechtsboven op het icoontje van je account.

en

Stap 2: Klik op Vrienden

- Je krijgt nu een corresponderend beeld te zien als het plaatje hieronder:

Stap 3: Je kunt nu op 2 manieren iemand toevoegen:

1. Je kunt iemand toevoegen die hetzelfde programma volgt. Typ hiervoor een de naam of het e-mail adres in.
  2. Je kunt ook iemand anders toevoegen. Vul hiervoor de naam en e-mail adres in van degene die je wilt toevoegen en klik op toevoegen.