Een oefening opnieuw maken

Volgen

Soms wil je een oefening opnieuw maken. Bijvoorbeeld omdat je niet tevreden bent over je resultaat of om nog een keer te oefenen.

Als de Role Play geen onderdeel is van een nul- of eindmeting, dan kun je deze net zo vaak maken als je zelf wilt.

Stap 1: Ga naar het Overzicht waar de Tijdlijn is afgebeeld en klik op Bekijken van de afgeronde Role Plays. Je komt dan in de laatst afgeronde Role Play.

Stap 2: Door op Vorige te klikken, kom je bij de eerder afgeronde Role Plays. Als je de Role Play hebt gevonden die je opnieuw wilt doen, dan klik je op Oefening om dit deel uit te vouwen.

Stap 3:  Hier klik je vervolgens op Oefening opnieuw doen.

Stap 4: Je zit nu in de oefening. Nadat de video is afgespeeld, start de opname van jouw reactie.

Stap 5: Door op het Stop-symbool te klikken, stop je de opname en krijg je de kans om jouw reactie terug te kijken. Indien van toepassing, dien je een antwoord op een vraag die bij de Role Play hoort, te geven. Als je tevreden bent met jouw opgenomen reactie, dan sla je deze op en ga je door met jouw programma. Je kunt ook besluiten om de Role Play opnieuw te doen.