Starten met TrainTool op je computer?

Volgen

Je bent uitgenodigd voor een TrainTool-programma. Hier heb je een e-mail over gekregen. In dit artikel kun je alvast alle stappen die volgen nalezen:

1. Je krijgt een uitnodigingsmail

2. Als je op Meer lezen en meedoen klikt opent TrainTool in de browser. Je krijgt de vraag of je wel of niet wil meedoen met het programma.

3. Als je mee wilt doen kom je op een scherm met taalinstellingen, wachtwoord en de privacyverklaring.

4. Daarna krijg je de keuze om op een pc te trainen of naar de appstore of apple market te gaan om de app te downloaden. (Dit artikel gaat verder in op trainen op de PC).

5. Als je door gaat met trainen op PC komt hij op de pagina van het programma.

6. Als eerste oefening staat de Even Wennen oefening klaar.

7. De Even Wennen oefening bestaat uit één RolePlay om je te laten wennen aan TrainTool.

8. De Voorbereiding bevat de belangrijkste Do's en Dont's voor een succesvol gebruik van TrainTool

9. Na de voorbereidende theorie krijg je een voorbeeld over het gebruik van TrainTool met een korte controlevraag

10. Heb je de juiste optie gekozen krijgt hij/zij een compliment en kan direct doorklikken

11. Om er zeker van te zijn dat je kan beginnen en om te wennen aan TrainTool zit er één RolePlay in de voorbereiding

12. Als de RolePlay is opgenomen kun je jezelf terugkijken en een paar inhoudelijke vragen (de competentievragen) beantwoorden.

13. De opname bij de eerste RolePlay is nu goed opgeslagen. je kunt nu vrienden uitnodigen en om feedback vragen.

14. Als je op Doorgaan klikt komt je terug op het Vandaag scherm. De Even Wennen oefening is afgerond en staat in de Tijdlijn. De eerste RolePlay van het nieuwe programma staat klaar om te gaan maken.